Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor Yasak Elma Dizisinde İki Büyük Ayrılık: Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez Projeden Ayrılıyor

İyilik dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı da alınan bilgiler neticesinde en çok eleştiri alan yapımların başında yer alıyor. Bunun ile birlikte dizinin yeni bölüm fragmanı ise ekran başındaki izleyiciler tarafından merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölüm fragmanı YouTube'da defalarca izlenmesi dikkatlerden kaçmadı. Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan iyilik dizisinin yeni bölümünde Murat in arada kalmasının ardından ekran başındaki izleyiciler ise Murat'ın kimi seçeceğini merak ile beklerken özellikle Damla'nın yaptığı planlar is3 başındaki izleyicileri adeta çılgına çevirdi.

İyilik Dizisi Olay Yarattı

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan ve genellikle yasak elma dizisine benzetilen iyilik dizisinin yeni bölüm fragmanının reytinglerden daha çok izlendiğine dair açıklamalar peş peşe yapılırken alınan bilgiler neticesinde özellikle YouTube'da izlenme rekorları kırması ise dikkatlerden kaçmadı. Her ne kadar en çok eleştirilen dizi iyilik dizisi olsa da alınan bilgiler neticesinde dizinin izlenme oranında büyük bir başarı elde ettiği de ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim