Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar! Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine başlayan ve birçok vatandaşın yüzünü güldüren sosyal konut projesine başvurular devam ederken alınan bilgiler neticesinde sadece arsa ve iş yerine yönelik başvurular sürüyor. Arsa ve iş yerine yönelik başvuruların bu hafta bitmesi beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sosyal konut projesine ilişkin açıklama gecikmedi ve işte haberimizde..

Başvurular Resmen Uzatıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Konut Projesi ile ilişkili açıklamalarda bulunarak arsa ve iş yeri başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara seslendi. Başvuruların bir hafta daha uzatıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arsa'ya da iş yerine başvurmak isteyen vatandaşların başvuru yapmak için bir hafta gibi bir süreleri daha olacağının altını çizerek başvuruların devam ettiğini ifade etti. Bunun ile birlikte başvuruların Kasım ayının ortasında biteceğine yönelik açıklamalar da peş peşe gelirken vatandaşlar ise bu haber karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.