Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar! Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar!

İhtiyaç kredisine yönelik ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde ihtiyaç kredisi'ne yönelik açıklamalarda bulunarak emekli vatandaşların 3 kamu bankasından ihtiyaç kredisinden yararlanacağını söyledi. Bunun ile birlikte başta Ziraat Bankası olmak üzere iki kamu Bankası daha sadece emekli vatandaşları kapsayan ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Ihtiyaç kredisinin ise limitinin 5000 TL olduğunu dile getiren 3 kamu Bankası ihtiyaç kredisine başvuruda yapmak isteyen vatandaşların öncelikli olarak emekli olması gerektiğine vurgu yaptı.

İhtiyaç Kredisi Açıklaması Yapıldı

Alınan bilgiler neticesinde emekli vatandaşlara 3 kamu Bankasından ihtiyaç kredisi verileceğine dair açıklamalar peş peşe yapılırken bunun ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde talimat vererek emekli vatandaşları ihtiyaç kredisi sağlanması gerektiğini söyledi. Bunun ile birlikte harekete geçen 3 kamu Bankası ise emekli vatandaşlara 5.000 TL civarında bir ihtiyaç kredisi sağlayacaklarına yönelik açıklamalarda bulunarak emekli olan vatandaşların adeta yüzünü güldürdü.

Editör: TE Bilisim