Gerek iş hayatı gerek ise özel hayatı ile magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerin arasında yer alan Hazar Ergüçlü yaptığı açıklama ile adeta gündem oldu. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu kendinden 19 yaş büyük biri ile aşk yaşayan ünlü oyuncu yine gündemi salladı.
 

Hande Erçel Tükürdüğünü Yaladı! Kerem Bürsin'e Geri mi Döndü? Hande Erçel Tükürdüğünü Yaladı! Kerem Bürsin'e Geri mi Döndü?

Hazar Ergüçlü'den İtiraf Üstüne İtiraf

Bu zamana kadar yer aldığı projeler ile adından çok ca söz ettiren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü yine magazin gündemine bomba gibi düşmeyi başardı. En son transparan bir kıyafet giyerek akılları başından alan ünlü oyuncu sevgilisinin kendisini yüreklendirdiğini ifade etti. Hatta kendisini transparan giyme konusunda uyandığını söyledi. Ünlü oyuncu tarafından yapılan bu açıklama ise adeta magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Bu açıklaması ile sosyal medyada da gündeme gelen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ağızları adeta açık bıraktı. Ünlü oyuncunun takipçileri ise bu durumu anlamadıklarını dile getirdi ve Hazar Ergüçlü'nün sevgilisini eleştirdi.