Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak! Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak!
Hava sıcaklığının düştüğüne yönelik açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklık değerlerinin bu hafta düşeceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Meteorolojik Genel Müdürlüğünden alınan bilgiler neticesinde bu hafta özellikle Marmara kıyılarında sıcaklık değerleri düşerken İstanbul ise 20 dereceye kadar düşecek. Sıcaklık değerlerinin 3 ile 9 derece arasında düşeceğini dile getiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta soğuk ve yağışlı havaların etkili olacağını dile getirerek 3 büyük şehirden İstanbul'un ise 20 derece olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte yine Akdeniz kıyılarında ise sıcaklık değerlerinin 9 dereceye kadar düşeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı havalara karşı da vatandaşları uyardı.

Hava Sıcaklığı Resmen Düşüyor

Hava sıcaklığının bu hafta üşeceğini söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle İç Anadolu ve Marmara kıyılarında sıcaklık değerlerini gözle görülebilir şekilde düşeceğine vurdu yaptı. Bunun ile birlikte Doğu kıyılarında da sıcaklık değerlerini yine düşeceğini söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle yağışlı ve soğuk havaları karşı dikkatli olunması gerektiğini söyleyerek vatandaşları uyardı. Eylül ayında havanın tekrar sıcağa dönüp dönmeyeceği ise merak söz konusu oldu.
Editör: TE Bilisim