Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Alınan bilgiler neticesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta sıcaklık değerlerinin düşeceğini ifade etti. Özellikle soğuk havaların Doğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi'nde etkili olacağını bildiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gece saatlerinde sıcaklık değerlerinin eksi dereceyi bulacağını da söyledi. Marmara ve Ege kıyılarında ise sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde düşeceğine dair bilgi paylaşımında bulundu. 

Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat! Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Soğuk Hava Uyarısı 

Kasım ayının gelip çatması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğünden haftalık olarak hava durumu açıklaması da gecikmedi. Alınan bilgiler neticesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun büyük bir bölümününde soğuk havaların hakim olacağını söyleyerek uyarırlarda bulundu. İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde düşeceğini ifade ederek vatandaşların soğuk havalara karşı tedbirli olması gerektiğini ifade etti. Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre sıcaklık değerleri Marmara kıyılarında düşecek. Mega şehir İstanbul da ise sisli bir havanın hakim olması bekleniyor.