Sen çal kapımı isimli dizide tanışıp aşk yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bursin bir sene önce ayrılarak magazin gündemine bomba gibi düşen isimler arasında yer alıyordu. Bunun ile birlikte ikilinin bir sene sonra bir mekanda çok samimi bir şekilde sohbet ederek kameraların objektifine yansıması ise dikkatlerden kaçmadı. Hande Erçel ve Kerem Bursin hayranları ise ikilinin barışıp barışmadığını her ne kadar merak etse de bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bir Sene Sonra Bir Araya Geldiler

Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı

Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı bittikten hemen sonra ünlü oyuncu Kerem Bursin'in bir başka kişi ile sevgili olduğu yönünde her ne kadar haberler gündeme gelse de bu konu hakkında Kerem Bursin'den net bir açıklamada yapılmadı. Açıklamanın yapılmamasının ardından Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin tekrardan bir araya gelmesi hayranlarını her ne kadar sevindirse de ikili barıştığına yönelik herhangi bir açıklamada bulunmadı.


 

Editör: Fikret İMAMOĞLU