Güzel Oyuncu Hande Erçel Ekranlara Geri Dönüyor! Açıklama Bizzat Hande Erçel'den Geldi! Güzel Oyuncu Hande Erçel Ekranlara Geri Dönüyor! Açıklama Bizzat Hande Erçel'den Geldi!
Hande erçel gerek Türkiye'de gerek ise yurt dışında çok iyi bir çıkış yakalayan oyuncular arasında yer alıyor. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu Hande erçel bu zamana kadar birçok projede yer almış ve hayat verdiği karakterlerin üstesinden hakkı ile gelmişti. Bunun ile birlikte en son Disney Plus ile anlaşma sağlayan ünlü oyuncu Hande erçel'in hayranları ise hangi projede yer alacağını merak ile beklerken erçel'in sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı. Hande erçel hayranları bu soruları cevap ararken alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun şu ana kadar bir proje kabul etmediği de ortaya çıktı.

Hande Erçel Bir Proje Kabul Etmedi

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan sen çal kapımı dizisinde çok iyi bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Hande erçel şu an ise tatil yapıp dinlenmeyi tercih etti. Ünlü oyuncunun hayranları her ne kadar Hande erçel'i sıkıştırsa da alınan bilgiler neticesinde erçel sessizliğini koruyarak kabuğuna çekilmiş durumda. Herhangi bir proje kabul ederse ünlü oyuncu bunu resmen açıklayacağını da duyurdu.
Editör: TE Bilisim