Yeni Bir Aşk mı Doğuyor? Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan Sevgilimi Oldu? Yeni Bir Aşk mı Doğuyor? Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan Sevgilimi Oldu?
Hande erçel gerek iş hayatı gerek özel hayatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde son günlerde sessizliğini koruyan ünlü oyuncunun neden sosyal medya hesabından da bir şey paylaşmadığı merak söz konusu oldu. Hande erçel hayranları bu konuyu merak ederken alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncudan da hangi bir açıklama yapılmaması hayranlarını daha da telaşlandırdı. En son Nişantaşı'nda bir hastanenin önünde arabası görüntülenen Hande erçel bunun ile birlikte adeta sessizde bürünerek ve sosyal medya hesabından ne de normal bir şekilde hiçbir açıklamada bulunmadı.

Hande Erçel Sırra Kadem Bastı

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu Hande erçel'in son günlerde sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmak isteyen alınan bilgiler neticesinde Hande erçel'in hasta olup olmadığına dair de hayranları araştırma yapıyor. Son günlerde özellikle hiçbir açıklamada bulunmayan ünlü oyuncuya ne olduğu konusunda henüz net bir bilgi paylaşımının yapılmamasının ardından Hande erçel hayranları ise sosyal medya hesabından ünlü oyuncuya mesaj atmayı sürdürüyor.
Editör: TE Bilisim