Ünlü Sanatçı Güllü'den Hayranlarını Hüzne Boğan Haber Geldi! Güllü Kaza Geçirdi! Ünlü Sanatçı Güllü'den Hayranlarını Hüzne Boğan Haber Geldi! Güllü Kaza Geçirdi!
Hande erçel gerek özel hayatı gerek ise iş hayatı ile magazin gündemine bomba gibi düşen isimler arasında yer almaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu en son meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşayarak kısa bir süre sonra ayrıldı. Ondan önce de sen çal kapımı isimli dizide başrolde yer aldığı Kerem Bursin ile uzun bir süre birliktelik yaşayan Hande erçel şimdi ise sınırları zorladı. Ünlü oyuncu Hande erçel'in Yunan şarkıcıyı takip etti ve onunla konuştuğuna dair iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Hande Erçel Yeni Aşkın Kapısını Araladı 

En son Kaan Yıldırım'ın ardından birçok kişi ile ismi anılan ünlü oyuncu Hande erçel çok sık kullandığı sosyal medya hesabından Yunan bir şarkıcıyı takibe alarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde Hande erçel'in Yunan şarkıcıyı çok beğendi ve şarkılarını severek dinlediği de iddia edilen söylentiler arasında yer alıyor. Ikilinin şu an için sosyal medya aracılığı ile konuşmasının ardından takipleşmeleri de dikkatlerden kaçmadı. Ilerleyen süreçlerde ne olacağ ise şimdiden merak söz konusu oldu.
Editör: TE Bilisim