PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar
Haftanın ilk gününde altın fiyatları merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde altın kurunda yine bir hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Altın kurunun 29 Ağustos Pazartesi günü hareketlilik yaşamasının ardından vatandaşlar ise haftanın ilk gününde Altın fiyatlarını ne kadar olduğunu araştırıyor. Alınan bilgiler neticesinde yeni güne Yükseliş ile başlayan altın fiyatları 29 Ağustos Pazartesi günü özellikle gram altında kendini gösterdi. Gram altın 29 Ağustos Pazartesi günü açılışı 1.000 liranın üzerinde yaparken alınan bilgiler neticesinde 1020 liradan raflarda yerini aldı. Bunun ile birlikte yine çeyrek altın da açılışı 1600 liranın üzerinde yaptı.

Haftanın ilk Günü Güncel Altın Fiyatları..

Ons altının hareketlilik yaşamasının ardından bu hareketlilik özellikle gram altın ve Çeyrek altını da büyük ölçüde etkiledi. Çeyrek altın 1600 liranın üzerinde raflarda yerini alırken alınan bilgiler neticesinde 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 1000 liranın üzerine çıktı. Aynı şekilde geçtiğimiz günlerde 970 liraya satılan gram altının fiyatı ise bu hafta itibari ile 1020 liraya kadar yükseldi. Vatandaşlar ise ilerleyen günlerde altın fiyatlarının hangi yönde ilerleyeceğini şimdiden merak ediyor.
Editör: TE Bilisim