Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı Maraş'ta Mart Ayının İlk Haftasında Büyük Bir Deprem Olabileceği Uyarısı

Hadise ve Mehmet Dinçerler ikilisi alınan bilgiler neticesinde geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldıklarına yönelik açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte ikilinin neden ayrılık kararı aldığı merak söz konusu olurken daha 4,5 ay önce evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler'den herhangi bir açıklama gelmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Hadise'nin konserlerde yaptığı gönderme ise hayranlarını merakta bırakırken bunun ile birlikte Mehmet Dinçerler'in ise sosyal medya hesaplarını kapatması akıllarda soru işareti yarattı. Hadise ve Mehmet Dinçerler ikilisinin hala neden ayrılık kararı aldığına yönelik net bir bilgi paylaşımı da olmadı.

Hadise, Dinçerler'e Gönderme mi Yapıyor?

Acaba kararı aldıktan hemen sonra konserlerine ertelemeden devam eden Hadise özellikle verdiği son konserde 'aşk acısı çeken var mı?' sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Hadise'nin aşk acısı çektiğine yönelik her ne kadar iddialar gündeme gelse de kimi hayranları ise ünlü şarkıcının gayet mutlu olduğunu ve isteyerek bu kararı verdiğini savunuyor. Hadise ve Mehmet Dinçerler hayranlarının gözleri ise şimdi boşanma kararı sonrası yapılacak olan açıklamaya çevrildi.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU