Hadise son zamanlarda en çok konuşulan isimler arasında yer alırken Ünlü şarkıcı gerek iş hayatı gerek özel hayatı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Bunun ile birlikte İstanbul'da verdiği bir konser esnasında ünlü şarkıcının gönderme yaptığına dair yorumlar peş peşe gelirken birçok sosyal medya kullanıcısı ise Hadise'ye destek mesajı yağdırdı. Verdiği İstanbul konserinde elindeki yüzüğü çıkaran ünlü şarkıcı Hadise bu esnada şarkı sözlerini tekrarlayarak özgürlüğünün kısıtlanamayacağına yönelik göndermeler yapması sosyal medyada adeta gündem olurken ünlü şarkıcıya ise destek mesajları yağdı.

Hande Erçel Tükürdüğünü Yaladı! Kerem Bürsin'e Geri mi Döndü? Hande Erçel Tükürdüğünü Yaladı! Kerem Bürsin'e Geri mi Döndü?

Hadise Olay Oldu

Son zamanlarda yaşadığı sıkıntılar ile magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü Şarkıcı Hadise boşanma davası açtığını resmi sosyal medya hesabından duyurduktan hemen sonra bu konu hakkında diğer bir açıklama ise eşi Mehmet Dinçerler'den geldi. Ikilinin neden ayrıldığına dair net bir açıklama henüz yapılmasa da alınan bilgiler neticesinde kimi iddialar Mehmet Dinçerler'in Hadise'nin özgürlüğünü kısıtladığı yönünde. Ünlü şarkıcı Hadise ise bunu apaçık dile getirmese de yaptığı göndermeler ile bu iddiaları doğruluyor.

Editör: TE Bilisim