Garanti BBVA'dan Sürpriz Kampanya: Yalnızca Mobil Uygulama ile 10 Bin TL Kazanın! Garanti BBVA'dan Sürpriz Kampanya: Yalnızca Mobil Uygulama ile 10 Bin TL Kazanın!
Gram altın bu ayın sonunda uzmanlar tarafından alınan bilgiler neticesinde artış göstermeye devam edecek. Dolar kuru ile birlikte hareketlilik yaşayan altın kurunda özellikle ons altın fiyatının artması ile birlikte gram altın ve çeyrek altında da gözle görülebilir bir şekilde artış yaşanacak. Gram altın dışında alınan bilgiler neticesinde çeyrek altında da artış söz konusu. Şu an için 1.600 liradan alıcı ile buluşan çeyrek altının alınan bilgiler neticesinde bu ayın sonu itibari ile %2 oranında zamlanacağı söyleniyor. Ayrıca gram altın fiyatının ise 1200 liraya çıkacağı ifade edildi.

Gram Altın Yönünü Belli Etti

Altın kurunda hareketlilik yaşanmasının ardından özellikle gram altın yükselişe doğru hareket etti. Şu an 1000 liranın üzerine çıkan gram altının birkaç hafta içerisinde 1200 lirayı bulacağı da söyleniyor. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde 22 ayar bilezik fiyatının gram fiyatı ise 1000 liranın üzerinde seyredecek. Fiyatların birkaç hafta içerisinde artacağını söyleyen Uzmanlar ise altına yatırım yapan vatandaşları uyardı. Bunun ile birlikte Altına yatırım yapan vatandaşlar ise İlerleyen dönemlerde altın kurunun hangi yönde ilerleyeceğini merak ediyor.
Editör: TE Bilisim