Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları! Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları!
Gram altın fiyatı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde uzman ekonomistler Altın fiyatlarının düştüğünü söyleyerek özellikle gram altın fiyatının bugün beklenen altında seyrettiği de ortaya çıktı. Altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan uzman ekonomistler Eylül ve ekim ayını işaret ederek Altın fiyatlarının Ekim ayında özellikle yükseleceğini dile getirdi fakat gram altın fiyatının bugün düşüşe geçmesi ile birlikte alınan bilgiler neticesinde fiyat dengesinde de değişiklikler yaşandı. En son 1200 liradan raflarda yerini alan gram altın fiyatının alınan bilgiler neticesinde bugün itibariyle 1020 civarına kadar gerilediği de ortaya çıktı.

Gram Altın Düşüyor!

Altın fiyatlarının son günlerde ne kadar olacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde bugün itibarıyla gram altının düşüş yaşaması dikkatlerden kaçmaz iten bu düşüş oranı %4 oranında olması da vatandaşları sevindirdi. Gram altın fiyatını düşüşe geçmesinin ardından Altına yatırım yapan vatandaşlar ise Altın fiyatlarının hangi seyirde ilerleyeceğini şimdiden merak ediyor. Uzman ekonomistler ise bu hafta altında büyük bir düşüşün olacağını ifade etti.
Editör: TE Bilisim