Garanti BBVA, Türkiye ekonomisinin zorlu şartlarına destek olmak amacıyla yeni bir faizsiz nakit avans kampanyası düzenliyor. Mart ayında güncellenen bu kampanya ile tüketiciler, 10 bin TL'ye kadar faizsiz finansman desteği alabiliyorlar. Kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken, Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olmak.

ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor! ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor!

Enflasyonun rekor seviyelere çıkması ve döviz kurları ile altın fiyatlarındaki yükseliş, vatandaşların günlük hayatını pahalı hale getirdi. Yüksek faiz oranlarına maruz kalarak bankalardan kredi almaya çalışan vatandaşlar, borç yükleri altında ezilmeye başladılar. Garanti BBVA, faizsiz nakit avans kampanyası ile tüketicilere yardım eli uzatıyor.

Kampanya detaylarına bakacak olursak, 10 bin TL'ye kadar faizsiz finansman desteği sunan kampanyadan, ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan tüketiciler yararlanabiliyorlar. Kampanya, 6 ay azami vadeli olarak belirlendi. Bu sayede, ekonomik zorluklarla boğuşan tüketicilerin nakit ihtiyaçlarına çözüm sağlanması amaçlanıyor.

Başvurular mobil uygulama üzerinden kolayca yapılabiliyor. Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip, hızlıca başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kampanya detayları için bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Garanti BBVA, Türkiye bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Faizsiz nakit avans kampanyası ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kampanyadan yararlanarak, nakit ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Editör: Doğuş BİÇER