Emekli promosyon kampanyası vatandaşların hem yüzünü güldürürken aynı zamanda da cebini rahatlatmaya devam ederken alınan bilgiler neticesinde promosyon kampanyasına dair detaylar da açıklanmaya devam ediyor.

Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan! Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan!

Bazı bankalar promosyon kampanyasını bitirirken bazı bankalar ise ekmeğinin sonuna kadar promosyon kampanyasının devam edeceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Emekli maaşına yapılan ara zamdan sonra emekli vatandaşları verilen promosyon miktarı da 10.000 TL civarına kadar artmaya başladı. Bunun ile birlikte kimi bankalar emekli promosyon kampanyasının süresini uzatırken Ekim ayının sonu da işaret edildi.

Yapılan açıklamaları göre alınan bilgiler neticesinde 3 yıl taahhüt sözü veren emekli vatandaşlara bankalar tarafından emekli promosyon ödemesi yapılmaya devam edilirken kimi bankalar promosyon ödemesi için başvuruların Ekim ayının sonuna kadar yapılacağını da ifade etti. Bu bankalar arasında Denizbank ve iş banka gibi bankalarda yer alırken bu bankalar emekli promosyon ödemesi miktarını da açıkladı. Kimi bankalar emekli promosyon ödemesinin 7500 TL olduğunu söylerken kimi bankalar ise 6.000 TL ödeme yaparken kimi bankalar ise promosyon miktarının 10.000 TL'ye kadar çıktığını da ifade etti.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU