Emekli maaşı alan kişiler için maaşlarının tamı tamına 10 katına varan tutarlarda faizsiz ihtiyaç kredisi verileceği haberi, bankalar tarafından resmi olarak duyuruldu. Emekli maaşı alan vatandaşlara özel olarak başlatılan bu nakit ödeme kampanyası bankalar tarafınca uygulanmakta olan şartlara sahip olan emekli vatandaşlar anında başvuru sürecindeki adımları gerçekleştirerekten faizi olmayan bi kredi hakkına sahip olacaktır. Yapılmış olan bu kampanya sayesinde ihtiyaç sahibi emekliler nakit sıkıntılarını az da olsa gidererek yeni yıla borçlarını rahatlamış bir şekilde girebilirler. Bunun ile beraber almakta olduğunuz emekli maaşınızın nerede ise 10 katına varan kredi limitleriyle kredi kullanabilecek aynı zamanda faiz ödemesi de nerede ise yapmayacaksınız.

Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları! Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları!


Bu kredi imkanından faydalanacak olan emekli vatandaşlar ilk önce faizsiz olarak kullanabilecekleri bu kredi kampanyasında, beraber geri ödeme seçeneklerinde şahsına en uygun olan planı uygulayabilir. Özellik ile de emekli vatandaşların maaşının giderleri yetmediği zaman da sürekli borçlanma durumunda kaldığında yeni yıla bu kampanya ile rahat bir nefes alarak girecek gibi duruyor.

Ziraat Katılım Bankasıyla beraber Vakıf Katılım Bankası tarafınca düzenlenmekte olan bu dev kampanyada emekli vatandaşlar için en önemli koşul emekli maaşlarının bankalar üzerinden alınmakta olmasıdır. Bundan ötürü 50.000 TL tutarına varmakta olan nakit ödemelerde eğer ki maaşınızı bu bankalardan almaktaysanız aylık 750 tl gibi bir taksit seçeneği ve nakit ödemeden hemen faydalanabilmek gibi vaatler veriliyor. Başvurular için mobil veya internet sitesinden işlem yapabilmektesiniz.

Editör: Fikret İMAMOĞLU