Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan! Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan!

Emekli vatandaşlara yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müjdeli haber gelirken bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde artık 3 kamu Bankası'ndan emekli vatandaşlara ihtiyaç kredisi sağlanacağına yönelik açıklamalar da peş peşe yapıldı. Bunun ile birlikte belirlenen 3 kamu bankası emekli vatandaşlara 5.000 TL değerinde ihtiyaç kredisi ödemesi sağlayacak.

Emekli Vatandaşlara Müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesinin ardından alınan bilgiler neticesinde Ziraat Bankası başta olmak üzere iki kamu bankası daha emekli vatandaşlara 5.000 TL değerinde ihtiyaç kredisi sağlayacağını açıkladı. Bunun ile birlikte Kredi notunun önemli olduğunu dile getiren 3 kamu Bankası emekli vatandaşların kendi bankasının müşterisi olması durumunda ihtiyaç kredisini kolaylık ile vereceklerini de ifade etti. Internet üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu olmadığını dile getiren Ziraat Bankası özellikle şubeye giderek emekli vatandaşları özel İhtiyaç kredisine yönelik başvuruların yapılabileceğini de ifade etti. Başvuruları ilişkin detaylar paylaşılırken alınan bilgiler neticesinde ihtiyaç kredisi kredisi'ne başvurunun başladığı da belirtildi.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU