Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak! Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak!
Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon miktarı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde bazı bankalar vatandaşlara verecek oldukları promosyonları da açıklamaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde emekli maaşını istediği bankaya taşıyan emekli vatandaşlara 3 yıl taahhüt sözü vermelerinin ardından promosyon ödemeleri de 2 hafta içerisinde başlayacak. Promosyon ödemeleri ve başvuruları devam ederken vatandaşlar ise hangi bankanın yüzde kaç oranında vatandaşa promosyon verdiğini araştırırken alınan bilgiler neticesinde bazı bankalar verecekleri promosyon miktarını da açıkladı. Şu ana kadar en iyi promosyon veren bankalarda belli oldu ve işte haberimizde..

Emekli Vatandaşlara Verilecek Promosyon Miktarı..

Alınan bilgiler neticesinde emekli vatandaşlara şu ana kadar en yüksek promosyonu Akbank ve Yapı Kredi sunuyor. Bunun ile birlikte vatandaşlar Akbank ve Yapı Kredi gibi bankaların verdiği promosyon miktarını araştırırken alınan bilgiler neticesinde bankalar emekli vatandaşlara sundukları promosyon miktarını paylaştı. Akbank ve Yapı Kredi bankaları emekli vatandaşların 3 yıl taahhüt sözü vermeleri ile birlikte verecekleri promosyon miktarının 7500 olduğunu dile getirdi.
Editör: TE Bilisim