İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor
Emekli promosyonlarında sona yaklaşırken alınan bilgiler neticesinde Eylül ayının sonunda başvuruların biteceğine yönelik de açıklamalar geldi. Vatandaşlara özel olarak başlatılan kampanyanın Eylül ayında son bulması ile birlikte alınan bilgiler neticesinde başvuruda bulunan emekli vatandaşlara ise 2 hafta içerisinde ödeme yapılacağına yönelik açıklamalarda yapıldı. Yani emekli maaşını istediği bankaya taşıyan emekli vatandaşlar 3 yıl taahhüt sözü verdikten sonra o bankadan promosyon ödemesi alma hakkına sahip olacak. Bunun ile birlikte kimi bankalar yüzde kaç oranında promosyon ödemesi sağlayacaklarını açıklasa da kime bankalar ise birebir bilgi verdiklerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Emekli Promosyonlarında Geri Sayım Başladı

Alınan bilgiler neticesinde emekli promosyonlarında geri sayım başlarken bunun ile birlikte kimi emekli vatandaşlar istedikleri bankaya 3 yıl taahhüt sözü verdikten hemen sonra emekli maaşını taşıdıklarını söylerken kimi emekli vatandaşlar ise hangi bankanın yüzde kaç oranında emekli promosyonunu sağladığını araştırdıklarını ve en çok promosyon ödemesi veren bankaya emekli maaşlarını taşıyacaklarını söyledi. Bunun ile birlikte emekli promosyon kampanyasının ise 10 gün için de biteceğine yönelik açıklamalar yapıldı.
Editör: TE Bilisim