Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri! Altın ve Döviz Piyasalarında Yeni Gelişmeler ve İslam Memiş'in Son Öngörüleri!
Emekli promosyonlarında yapılan kampanya ile birlikte emekli vatandaşlar ise hangi bankanın yüzde kaç oranında promosyon sağladığını merak ederken alınan bilgiler neticesinde kimi bankalar promosyon detaylarını açıklamıyor. Bunun ile birlikte yapılan araştırmalar neticesinde kimi bankalar yeni gelen müşterilerine 1750 lira promosyon ödemesi sağlarken eski müşterilerine ise 7 bin 500 civarında bir promosyon ödemesi sağlıyor. Emekli vatandaşlar ise daha uzun süreli kaldıkları bankalara promosyon ödemesi yatırmak için harekete geçiyor. Promosyon ödemesine sayılı gün kalmışken böyle bir detayın ise gündeme gelmesi emekli vatandaşları şaşkına çevirdi.

Emekli Promosyonlarında Geri Sayım..

Eylül ayının sonunda emekli promosyonlarına dair yapılan kampanyanın sonuna yaklaşırken alınan bilgiler neticesinde kimi bankalar emekli promosyonlarında 5 binin üzerine çıkmazken kime bankalar ise 7500 civarında emekli promosyon ödemesi sağlıyor. Fakat geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan DenizBank eski müşterilerine 7.500 promosyon ödemesi sağlarken yeni müşterilerine ise 1750 civarında bir promosyon ödemesi sağladığını açıkladı. Bu açıklama ise emekli vatandaşları şaşkına çevirirken aynı zamanda da düşündürdü.
Editör: TE Bilisim