Emekli promosyonlarına başvurular devam ederken alınan bilgiler neticesinde promosyona başvuruda bulunan vatandaşlar ise ödemelerin ne zaman yapılacağını da şimdiden merak ediyor. Yapılan açıklamalara göre emekli promosyon kampanyasından yararlanan vatandaşlara Ekim ayının ortasında emekli promosyon ödemesi yapılacak. Bunun ile birlikte emekli promosyonlarında sona yaklaşılırken son başvuru tarihinin ise 30 Eylül olduğu açıklandı. Yani 30 Eylül tarihine kadar emekli vatandaşlar emekli promosyon başvurusunda bulunabilecek. 30 Eylül tarihinden sonra ise emekli vatandaşlara promosyon ödemesi sağlanacak.

Emekli Promosyonlarında Son Günler..

PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar

Yaklaşık bir buçuk iki ay önce başlayan emekli promosyonlarına başvuruların 30 Eylül tarihinde son bulması ile birlikte kimi vatandaşlar ise hangi bankanın yüzde kaç oranında emekli promosyonu sağladığını araştırıyor. Kimi emekli vatandaşlar ise başvuruda bulunduklarını söyleyerek emekli promosyon ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Bu sorular emekli vatandaşların aklında yer ederken alınan bilgiler neticesinde emekli promosyon ödemesinin Ekim ayında olacağına yönelik açıklamalar da yapıldı. Bunun ile birlikte uzman ekonomistler ise başvuruda bulunmayan kişilerin bir an önce başvuruda bulunması gerektiğini söyleyerek 30 Eylül tarihini işaret etti.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU