İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor
Emekli promosyonlarında sonunda beklenen açıklama yapıldı. Alınan bilgiler neticesinde Geçtiğimiz günlerde emekli promosyonlarına dair açıklamalar peş peşe gelmiş ve vatandaşlar ise emekli promosyonları için son tarihli araştırır olmuştu. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde emekli promosyonlarına yapılan kampanyanın son bitiş tarihi de resmen belli oldu. Yapılan açıklamalar neticesinde emekli promosyonları için Eylül ayının son günü işareti edilirken bunun dışında vatandaşlar ise hala hangi bankanın yüzde kaç oranında promosyon sağladığını araştırıyor. Bankalar promosyon miktarını açıklarken alınan bilgiler neticesinde emekli vatandaşlar ise kendilerini en çok promosyon sağlayan bankaları tercih ediyor.

Emekli Promosyonunda Resmi Açıklama

Alınan bilgiler neticesinde emekli vatandaşları kapsayan emekli promosyonlarına dair detaylar belli olurken emekli vatandaşlar 3 yıl taahhüt sözü verdikleri bankadan promosyon alma hakkına sahip oluyor. 3 yıl taahhüt sözü veren vatandaşlara sağlanan emekli promosyonlarının bu ay sonuna kadar son bulacağı da belirlendi. Yani emekli vatandaşlar bu ayın sonuna kadar istedikleri bankaya emekli maaşını taşıma hakkına sahip olacak.
Editör: TE Bilisim