İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çocuk Para Desteği 2023 Yılında Artıyor
Emekli promosyonlarında alınan bilgiye göre sona geliniyor. Vatandaşlar emekli promosyonu hakkında araştırma yaparken kimi vatandaşlar ise son başvuru tarihini merak ediyor. Bundan dolayı Emekli promosyon hakkında bankalar bilgi verir iken son başvuru için de geri sayım başladı. Alınan bilgiye göre emekli olan vatandaşların emekli maaşlarını istedikleri bankaya taşımak için sadece bir aylık bir süreleri kaldı. Yani Eylül ayının sonuna kadar emekli olan vatandaşlar başvuru yapabilecek. Bunun ile birlikte ödemeler ise emekli vatandaşlara başvuru yaptıktan bir süre sonra verilecek.

Emekli Promosyonlarında Son Günler..

Emekli olan vatandaşlar emekli promosyonları için gün sayarken alınan bilgiler neticesinde Eylül ayına kadar bankalar emekli vatandaşlara gün tanıdı. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde yani Eylül ayına kadar vatandaşlar istedikleri bankaya giderek 3 yıl taahhüt sözü verdikten hemen sonra emekli maaşını taşıma hakkına sahip oluyor. Emekli maaşını taşıdıktan hemen sonra ise belli bir süre bekledikten sonra bankanın verdiği süre baz alınarak emekli vatandaşlara promosyon miktarı sunuluyor.
Editör: TE Bilisim