Yeni Yıla Müjde İle Giriyoruz! Hem Maaşlara Zam Geliyor! Hem de Sosyal Yardımlara! Sosyal Yardımlar Ne Kadar Olacak? Yeni Yıla Müjde İle Giriyoruz! Hem Maaşlara Zam Geliyor! Hem de Sosyal Yardımlara! Sosyal Yardımlar Ne Kadar Olacak?
Emekli promosyonlarına yönelik sonunda beklenen açıklama yapıldı. Alınan bilgiler neticesinde emekli promosyonları için son başvuru tarihi belli oldu. Emekli olan vatandaşlar hangi tarih aralığına kadar bankalara 3 yıl taahhüt sözü vererek emekli maaşlarını taşıyabilecek? Bankalar emekli promosyonları için miktarı arttırmaya devam ederken alınan bilgiler neticesinde 30 Eylül tarihine kadar emekli vatandaşlar promosyon için başvuruda bulunabilecek. Bunun ile birlikte promosyon ödemesi ise başvuru tarihinden 2 hafta sonra emekli vatandaşlara teslim edilecek. Emekli promosyonları için son başvuru tarihi de belli olurken vatandaşlar ise hangi bankanın daha çok promosyon miktarı verdiğini araştırıyor.

Emekli Promosyonlarında Sona Gelindi..

Bankalar emekli promosyonları için vatandaşlara verecekleri promosyon ödemesini açıklarken alınan bilgiler neticesinde çoğu emekli vatandaş ise emekli maaşını istedikleri bankaya taşıma işlemini gerçekleştirdi. Emekli maaşını 3 yıl taahhüt sözü ile istediği bankaya taşıyan vatandaşlar o bankadan promosyon ödemesi de elde ediyor. Fakat alınan bilgiler neticesinde promosyon ödemesi bankadan bankaya da değişiklik gösteriyor. Hangi bankanın yüzde kaç oranında promosyon sağladığı ise o bankanın resmi internet sitesinde açıklanıyor.
Editör: TE Bilisim