Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı! Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı!
Emekli promosyon ödemesinde sona yaklaşılırken alınan bilgiler neticesinde Eylül ayının sonunda emekli promosyonuna dair yapılan kampanya son bulacak. Bunun ile birlikte kime emekli vatandaşlar daha hangi bankaya emekli maaşlarını yatıracaklarına dair karar verememiş olsa da alınan bilgiler neticesinde Eylül ayının sonuna kadar emekli promosyonlarına dair kampanya sürecek. Bunun ile birlikte emekli vatandaşlar ise hangi bankanın yüzde kaç oranında promosyon verdiğini araştırırken kimi bankalar promosyon tutarını söylemezken kimi bankalar ise resmi olarak emekli vatandaşa yüzde kaç oranında promosyon rakamı vereceğini açıklıyor.

Emekli Promosyonları İçin Eylül Ayı

Emekli vatandaşların emekli maaşlarını istedikleri bankaya taşımaları durumunda ya da sürekli kaldıkları bankaya götürmeleri durumunda o banka tarafından emekli vatandaşlara promosyon hakkı sağlanıyor. Bunun ile birlikte emekli vatandaşlar hangi bankanın daha çok promosyon verdiğini araştırırken alınan bilgiler neticesinde en çok promosyon hakkı sağlayan bankalara da emekli maaşlarını götürüyorlar. Fakat alınan bilgiler neticesinde promosyon kampanyasının Eylül ayının sonunda son bulacağına dair de bir açıklama gündeme geldi.
Editör: TE Bilisim