Yasak Elma Dizisi Öyle Bir Fırsat Yakaladı ki.. Dizide Neler Oluyor? Yasak Elma Dizisi Finale mi Yaklaştı Yasak Elma Dizisi Öyle Bir Fırsat Yakaladı ki.. Dizide Neler Oluyor? Yasak Elma Dizisi Finale mi Yaklaştı

Star TV ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan çöp adam isimli dizisi alınan bilgiler neticesinde şimdiden merak söz konusu olurken dizinin ilk bölüm fragmanı ise ekranlara geldi. Ekran başındaki izleyiciler ise merak ile bekledikleri diziye dair detayları görür iken alınan bilgiler neticesinde dizinin ilk bölüm fragmanı ise sosyal medyada adeta gündem oldu. Oyuncu kadrosu dışında konusu ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran çöp adam isimli dizi için adeta geri sayım başladı. Özellikle Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı çöp adam isimli dizi ilk fragmanı ile de sosyal medyada adeta gündem oldu.

Çöp Adam Dizisi Adeta Olay Oldu

Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldı çöp adam isimli dizi alınan bilgiler neticesinde gerçek hayattan alıntılanan bir yapım oldu. Dizinin gerçek hayat hikayesinden alıntılanan bir yapım olması ise ekran başındaki izleyicileri heyecanlandırırken alınan bilgiler neticesinde dizinin ilk bölüm fragmanı ise sosyal medyada adeta gündem oldu.

Çöp Adam Dizisinin Konusu Ne?

Zengin bir adamın, bir bankada çalışan kadın müdürü bodruma kilitlemesi ile başlayan macera işleri farklı noktalara getirecek. Dengesiz bir adam ve tutsak aldığı kadın aralarında yaşanan çatışma ve duygusal yakınlık ise ekran başındaki izleyicileri daha da heyecanlandırmayı başardı. Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan gibi yetenekli oyuncuların dışında çöp adam isimli dizinin oyuncu kadrosunda Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi birçok oyuncu da bulunuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran çöp adam isimli dizinin ilk bölüm fragmanı ise büyük Yankı uyandırır iken sosyal medyada da dizi çok büyük ilgi gördü. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenilerek yapılan çöp adam isimli dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. İlk bölüm fragmanı ile ekran başındaki izleyicilerden ilgi üstüne ilgi gören Çöp Adam dizisi yakında Star TV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Editör: Fikret İMAMOĞLU