ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor! ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor!

Kasım ayına giriş yapılması ile birlikte gözler Aralık ayında yapılacak olan asgari ücret zammına çevrildi. Alınan bilgiler neticesinde asgari ücretin ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından merak söz konusu olurken bunu ile birlikte kimi vatandaşlar ise gıda ürünlerine uygulanacak olan zam tarifesini merak ediyor.
 

Ekmek Fiyatlarına Yüzde Kaç Oranında Zam Yapılacak?

Ekmek fiyatlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağı merak söz konusu olurken bu konu hakkında da net bir bilgi paylaşımı henüz yapılmadı. Alınan bilgiler neticesinde kimi vatandaşlar ilden ile Ekmek fiyatlarının değişiklik gösterdiğini ifade etti. Özellikle mega şehir İstanbul'da Ekmek fiyatlarının kimi marketlerde 8 TL olduğunu ifade etti. Asgari ücrete 2023 yılında zam yapılmasının ardından gözler ise gıda ürünlerinde yapılacak olan zan tarifesine çevrildi. Ekmek fiyatlarının ne kadar olacağı şimdiden merak söz konusu olurken bu konu ise henüz gündeme taşınmadı. Gözler ise Aralık ayında yapılacak olan zam miktarına çevrildi..