Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı! Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı!

Dünyayla benim aramda dizisi alınan bilgiler neticesinde her ne kadar şimdiden yoğun ilgi toplasa da ekran başındaki izleyiciler sosyal medya hesaplarından diziye dair yorumlarda bulundu. Özellikle aldatma temalı film ve dizilerin çok fazla olduğunu dile getiren ekran başındaki izleyiciler Dünya ile benim aramda dizisinin de aldatma temalı olduğunu dile getirerek Türk yapımlarının aldatma teması üzerine çok düştüğünü ifade edip diziyi çok beğenmediklerini de dile getirdi. Şimdi ise Disney Plus ekranlarında izleyiciler ile buluşan Dünya ile benim aramda dizisinin yüzde kaç oranında izleyeceği ise merak söz konusu oldu.

Dünyayla Benim Aramda Dizisi Olay Yarattı

Disney Plus dizi platformları içerisinde yer alan dünya ile benim aramda dizisi özellikle oyuncu kadrosu ile ekran başındaki izleyiciler tarafından her ne kadar çok sevilse de alınan bilgiler neticesinde Türk yapımlarının daha çok aldatma teması üzerine yoğunlaştığını dile getirerek bu diziyi çok beğenmediklerini açıkladı. Ekran başındaki izleyiciler artık yapımcı ve yönetmenlerin başka konular üzerinde yoğunlaşması gerektiğini bildirerek eleştiride bulundu.

Editör: TE Bilisim