Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar! Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar!

Ayçiçek yağına son zamanlarda zam gelmesinin ardından vatandaşlar ise özellikle en çok zam yapılan ürünün ayçiçek yağı olduğunu söylüyor. Bilindiği üzere Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş ile gıda tedariğinin başlamasının ardından ayçiçek yağının fiyat artışının durmaması dikkatlerden kaçmadı. Şimdi ise ayçiçek yığılı bir zam daha yapılacağına dair açıklamalarda peş peşe gelirken bu iddiaların doğruluğu ise merak söz konusu oldu.

Ayçiçek Yağı Enflasyondan mı Etkilendi?

Ayçiçek yağının bu seni ne kadar olacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde ayçiçek yağının zamlanmasını nedeni de Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa bağlandı. Bunun ile birlikte vatandaşlar kimin hareketlerde ayçiçek yağının fiyatının farklı olduğunu ifade etti. Bu açıklamalar neticesinde gıda ürünlerine yönelik teftişin yapılacağı da belirtilirken ayçiçek yağı fiyatına şu an için herhangi bir zam yapılmayacağına dair açıklamalarda peş peşe geldi. Hatta resmi bir açıklama yapılana kadar hiçbir iddiaya inanılmaması yönünde de açıklamalar yapıldı. Şimdi ise vatandaşların gözleri enflasyon oranı ve gıda fiyatlarının artıp artmayacağında..

Editör: Fikret İMAMOĞLU