Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar! Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar!
Dolar kuru son zamanlarda en yüksek seviyede ilerlerken alınan bilgiler neticesinde vatandaşlar ise dolar kurunun normal seviyeye çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Dolar kuru son zamanların en yüksek seviyesinde ilerlerken uzman ekonomistler ise doların Eylül ayı itibari ile 18 seviyesini aşacağını da dile getirdi. Bunun ile birlikte Dolar kuru Eylül ayı itibari ile 18,18 seviyesine kadar ilerlerken bunun ile birlikte dolar kurunun özellikle pazar günü 18,19 seviyesine kadar çıktığı da görüldü. Doların yüksek seviyede seyretmesinin ardından dolara yatırım yapan vatandaşlar ise dolar kurunun hangi oranda ilerlediğini merak ediyor.

Dolar Kuru Yine Yükselişte

Özellikle 2022 yılında sürekli yükselişe geçen dolar kurunun Mart ve Nisan aylarında 18 seviyesinin altına düşmesinin ardından ilk defa Eylül ayında yeniden 18 seviyesine kadar yükseldi. Dolar kurunun yükselişe geçmesinin ardından vatandaşlar ise bu yükselişin gıda fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ederken uzman ekonomistler ise doların özellikle Ekim ayında daha da yükseleceğine işaret ederek 2023 yılında doların en yüksek seviyeyi görebileceğini de ifade etti.
Editör: TE Bilisim