PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar
Dolar kuru tekrardan yükselişe geçmesi ile birlikte alınan bilgiler neticesine dolara yatırım yapan vatandaşlar ise dolar kurunun hangi seviyede ilerleyeceğini şimdiden araştırırken uzman ekonomistlerden açıklama gecikmedi. Uzman ekonomistlerden alınan bilgiler neticesinde dolar kurunun özellikle Eylül ayında 18,18'in Üzerine çıkması ile birlikte daha da yükseleceğine dair açıklamalar gündeme geldi. Özellikle uzman ekonomistler doların 18 seviyesinin altına inmeyeceğini Eylül ayında dolar kurunun daha büyük bir hareketlilik göstereceğine vurgu yaptı. Bu açıklamaların ardından vatandaşlar ise dolar kurunun ekonomiye etkisini ve gıda fiyatlarına yansıyıp yansımayacağını merak ediyor.

Dolar Kuru Yükselişe Geçti

Doların büyük bir hareketlilik yaşamasının ardından en son 18,18 seviyesinden 18,21 seviyesine kadar çıkmasının ardından dolar kurunun hangi seviyeye kadar ilerleyeceği ise yatırım yapan vatandaşlar tarafından merak söz konusu olurken uzman ekonomistler doların Eylül ayında düşmeyeceğini belirtti. Yaklaşık 5 ayın ardından 18 seviyesine tekrardan çıkan dolar kurunun hangi seviyede ilerleyeceği araştırılırken alınan bilgiler neticesinde Eylül ve Ekim ayında doların 18 seviyesinin altı inmeyeceğine dair söylentiler de gündeme geldi.
Editör: TE Bilisim