Emeklilere Müjde! İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Tutarları Açıklandı! Emeklilere Müjde! İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Tutarları Açıklandı!
Dolar kurunun yeni günde ne kadar olacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler netice uzman ekonomistler doların özellikle Ekim ayında daha da yükseleceğini vurgu yaparken bunun ile birlikte dolar 13 Eylül salı gününü 18,22 seviyesinde kapattı. Bunun ile birlikte okunu yukarı yöne çeviren dolar kurunun hangi seviyede ilerleyeceği merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde uzman ekonomistler ise doların özellikle Eylül ve Ekim ayında daha da yükseleceğini vurgu yaparak özellikle Eylül ayının son haftasında doların 18,30 seviyesine kadar çıkacağını da ifade etti.

Dolar Kurunda Artış Yaşanıyor

Dolar kurunda artış yaşanmasının ardından bunun ile birlikte Eylül ve Ekim ayında doların daha da yükseleceğini söyleyen uzman ekonomistler doların 18,30 seviyesine kadar çıkacağını belirterek özellikle dolar kuruna yatırım yapan vatandaşları da uyardı. Altın kuru ile hareketlilik yaşayan dolar kurunun özellikle Salı gününde 18,22 seviyesine kadar çıkması da dikkatlerden kaçmadı. Dolar kuru dışında özellikle altın kurunun da yine 13 Eylül Salı gününde okunu yukarı yöne çevirdiği belirlendi.
Editör: TE Bilisim