Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı! Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı!
Dolar kuru alınan bilgiler neticesinde günü büyük bir sıçrama yaparak kapatırken bunun ile birlikte vatandaşlar ise dolar kurunun yükselmesi ile birlikte hangi seviyede ilerleyeceğini şimdiden merak ediyor. Kimi vatandaşlar dolar kurunun normal seviyede ilerleyip ilerleyemeyeceğini araştırırken kimi vatandaşlar ise dolar kurunun hangi rakamda sabit kalacağını sorguluyor. Dolar kuruna karşı bu kadar soru işaretleri gündeme gelirken alınan bilgiler neticesinde ünlü ekonomistler dolar kurunun özellikle Eylül ayında daha da yükseleceğini dile getirirken doları şu an itibari ile 18 seviyesine kadar çıktığını da belirtti.

Dolar Kuru Sıçrama Yaşadı

Altın kuru ile birlikte hareketlilik yaşayan Dolar kuru da alınan son dakika bilgisine göre bir hareketlilik yaşamaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesine çıkan Dolar kuru yapılan araştırmalar kapsamında Eylül ayında 18,18 seviyesine kadar yükseldi. Ünlü ekonomistler ise Eylül ayında dolar kurunun daha da yükseleceğini dile getirirken dolar kuruna yatırım yapan vatandaşları daha uyardı. Böylece dolar kurunun Eylül ayında en yüksek seviyeyi göreceğine dair iddialarda gündeme gelmeye başlarken dolar Hafta sonunu alınan bilgiler neticesinde 18,18 seviyesinde kapattı.
Editör: TE Bilisim