Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları! Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları!
Dolar 6 Eylül tarihinde ne kadar olacak? Dolar kuruna yatırım yapan vatandaşlar 6 Eylül Salı günü doların ne kadar olacağını merak ederken alınan bilgiler neticesinde kimi ekonomistler ise Eylül ayında Dolar kurunun yükseleceğini belirtti. Bunun ile birlikte dolar kurunun 18 seviyesine çıkmasının ardından vatandaşlar ise doların hangi seviyede ilerleyeceğini araştırırken kimi iddialar ise doların yükselmesi ile birlikte bu yükselişin fiyatlara yansıyacağını dile getirse de bu konuya ilişkin herhangi bir açıklama da yapılmadı. Vatandaşlar ise 6 Eylül Salı günü dolar kurunun hangi seviyede ilerlediğini merak ediyor.

Dolar 6 Eylül Tarihinde Yükseldi

Alınan bilgiler neticesinde Eylül ayında yükselişe doğru ilerleyen dolar kurunun özellikle 6 Eylül tarihinde 18 seviyesini açtığına dair bilgiler dikkatlerden kaçmadı. Dolar kurunun İlerleyen dönemlerde ne kadar olacağını merak eden vatandaşlar ise dolar kuruna yatırım yapıp yapmamak arasında kararsız kalsa da alınan bilgiler neticesinde ünlü ekonomistler ise doların özellikle Ekim ayında çok yüksek seviyelere çıkacağını belirterek doların şu an ise 18,20 seviyesine kadar yükseldiğini de aktardı.
Editör: TE Bilisim