Dolar kurunda yaşanan hareketlilik devam ederken alınan bilgiye göre kimi uzman ekonomistler dolar kuru hakkında konuştu. Vatandaşların gözleri ise dolar kurunun ne kadar olacağına çevrildi. En son 18,60 seviyesinde kuru kapatan dolar kurunun şimdi hangi seviyeye ilerleyeceği araştırma söz konusu oldu. 

Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar! Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar!

Dolar Kuru Yukarı Yöne mi Oynuyor?

Ekim ayında yaşadığı hareketlilik ile gündeme gelen dolar kurunun ne kadar olacağı merak söz konusu olurken en son Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaştan dolayı dünya ekonomisi büyük kayıp verdi. Şimdi ise gözler her ne kadar Dolar kuruna çevrilse de kimi ekonomistler doların sabit kalacağını kimi ekonomistler ise doların en yüksek seviyeyi bulacağını ifade etti. Hatta doların Kasım ayı içinde 20 TL olacağına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomistler dolar kurunun yaşadığı son hareketlilik ile 19 seviyesine dayandığını da hatırlattı. Uzman ekonomistler ve dolar kurunda yaşanan bu hareketlilik ile birlikte gözler ise dolar kuruna çevrildi..