Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı! Nisan Ayında Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Geçiyor: YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı!

Doğalgaz zammına dair açıklamalar peş peşe gelirken alınan bilgiler neticesinde doğalgazın ne kadar olacağı ise merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ile görüşmelerin devam ettiğini ve vatandaşa en iyi hizmeti vermek için çabaladıklarını söyledi. Bunun ile birlikte Rusya 'dan gazı daha uygun fiyata alırlar ise vatandaşın da rahat bir nefes alacağını ifade etti. Bu müjdeli haberin ardından vatandaşlar ise doğalgazın bu sene ne kadar olacağını merak ediyor.

Doğalgaz Zammı Yapılacak mı?

Alınan bilgiler neticesinde doğalgaza zam yapılacağına dair her hangi bir açıklama yapılmadı. Bunun ile birlikte geçtiğiniz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  daha uygun fiyata gaz satımı için çalıştıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bu açıklama ile birlikte gözler bu sene gazın yüzde kaç oranında alınıp satılacağı merak ediyor. Uzman ekonomistler ise Türkiye'nin gazı 2023 tarihinde daha uygun fiyata kullanacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim