Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor! Borçlarına Nefes Aldıracak Müjde: Kamu Borçları Yapılandırılıyor!
Doğalgaz fiyatlarının artıp artmayacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde doğalgaz fiyatlarına dair herhangi bir açıklama yapılmaması da dikkatlerden kaçmadı. Bunun ile birlikte özellikle Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın ardından birçok Avrupa ülkesinin Rusya'ya yaptırıp uygulaması ile birlikte Rusya'nın gaz tedarikinde bir takım önlemler almasının ardından kimi ülkeler doğalgazda tasarrufa yönelirken kimi ülkeler ise doğalgaz fiyatının artacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise doğalgaz fiyatına daha uygun bir fiyat ile Türkiye'ye sunacaklarına dair açıklamalarda bulunarak çalışmalarında devam ettiğini adeta söyledi.

Doğalgaz Fiyatlarına Yönelik Açıklama

Birçok Avrupa ülkesinin doğalgaz sıkıntısı yaşamasının ardından alınan bilgiler neticesinde Türkiye'nin böyle bir sıkıntı yaşamaması dikkatlerden kaçmaz iken alınan bilgiler neticesine doğalgaz tedarikinde Hlherhangi bir sıkıntı yaşamayan Türkiye bu kışta yine aynı tarife ile doğalgaz tedariğine devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Rusya devlet başkanı Putin ile bir görüşme yaptığını ve doğalgaz konusunun ele alındığını dile getirerek gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.
Editör: TE Bilisim