Disney Plus bu sezon filmdeki platformları arasında en çok tutulan platform olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken alınan verilen neticesinde netflix'in ise izleyici kaybetmesi dikkatlerden kaçmadı. Yapılan açıklamalara göre netflix bu sezon adeta rekor seviyeye ulaşarak izleyici kaybı elde etti. Hatta netflix izleyicilerinin Disney Plus'a üye olması da dikkatlerden kaçmaz iken özellikle izleyici kaybeden film ve dizi Platformu netflix'in bundan dolayı birçok kişiyle işten çıkardığına yönelik iddialar gündeme geldi. Bu iddialar gündemde dolaşırken netflix yöneticilerinden bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak! Dördüncü Tarımsal Destek Ödemeleri Az Önce Başladı! TC Kimlik Numarasının Son Hanesine Göre Ödeme Yapılacak!

Disney Plus Zirveye Oynadı

Yurt dışında birçok ülkede yayın platformu bulunan Disney Plus bu sene Türkiye'ye geldikten hemen sonra alınan bilgiler neticesinde birçok üye kullanıcıya sahip oldu. Hatta ekran başındaki izleyiciler Disney Plus'ın netflix'e oranla çok daha uygun fiyatlı olduğunu dile getirerek özellikle birçok film ve dizinin de Disney Plus platformunda yer aldığını ifade ederek öncelik nedenlerini böylece sıraladı. Disney Plus'ın Türkiye'de yayın hayatına başlamasının ardından netflix'in izleyici kaybetmesi ile ilgili bu platformun kapanıp kapanmayacağı her ne kadar gündeme gelse de konu hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU