Yasak Elma Dizisi Öyle Bir Fırsat Yakaladı ki.. Dizide Neler Oluyor? Yasak Elma Dizisi Finale mi Yaklaştı Yasak Elma Dizisi Öyle Bir Fırsat Yakaladı ki.. Dizide Neler Oluyor? Yasak Elma Dizisi Finale mi Yaklaştı
Destan dizisini yeni oyuncuların dahil olduğuna yönelik açıklamalar peş peşe geldi. Alınan bilgiler neticesinde ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşan destan dizisine yeni oyuncular da dahil olacak. Şimdiden herkesin merak ile bekledi destan dizisinin detayları ise araştırılıyor. Ebru şahin gibi yetenekli bir oyuncunun başrollerinde yer aldığı destan dizisi ilk etapta istediği başarıyı lde edemese de alınan bilgiler neticesinde dizi İlerleyen dönemlerde çok iyi bir çıkış yakaladı. Hatta kimi açıklamalar destan dizisinin yeni sezonda daha iyi bir şekilde ekranlara geleceği yönünde.

Destan Dizisi Parlıyor 

ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşan destan dizisi her ne kadar ilk sezonda istediği başarıyı elde edemese de alınan bilgiler neticesinde ilerleyen bölümlerde büyük bir başarı yakalayarak yoluna devam eden bir proje oldu. Bunun ile birlikte ilerleyen dönemlerde destan dizisinin daha iyi sahnelere kucak açacağı yönünde söylentilerde peş peşe geldi. Ekran başındaki izleyiciler ise şimdi merak ile destan dizisinin yeni bölümünde neler olacağını araştırıyor.
Editör: TE Bilisim