Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar! Maaşlara Beklenen Ek Zam Geldi mi? İşte Son Gelişmeler ve Şok Edici Detaylar!
DenizBank emekli promosyonları hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Alınan bilgiler neticesinde birçok banka emekli promosyon ödemesinde birbiri ile yarışırken kimi bankalar 5 bin üzerinde promosyon ödemesi sağlamıyor. Bunun ile birlikte vatandaşlar ise hangi bankanın yüzde kaç oranında promosyon verdiğini merak ediyor. Alınan bilgiye göre Deniz Bank sadece kendi müşterisi olan emekli vatandaşlara 7 bin 500 oranında bir emekli promosyonu sağlıyor. Bunun ile birlikte yeni gelen müşterilere ise sadece bin 750 TL civarında bir ödeme veriyor. Bunun ile birlikte emekli vatandaşlar ise uzun süre kaldıkları bankaları tercih ediyor.

Denizbank Resmen Promosyon Açıklaması Yaptı

Alınan bilgiler neticesinde kimi bankalar promosyon miktarını açıklarken kimi bankalar ise bire bir bilgi vermeyi tercih ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Deniz Bank adeta promosyon ödemesi hakkında bilgi verdi. Sadece uzun süreli müşterisi olan emekli vatandaşlara 7 bin 500 TL promosyon ödemesi vereceğini duyurdu. Yani yeni gelen emekli vatandaşlar 7 bin 500 TL yerine bin 750 TL emekli promosyon ödemesi alabilecek.
Editör: TE Bilisim