Hazar Ergüçlü'den Flaş İtiraf! 'Daha Açık Giyinmemi İstiyor..' Hazar Ergüçlü'den Flaş İtiraf! 'Daha Açık Giyinmemi İstiyor..'

                En başta  Muhteşem Yüzyıl’da oyuncular arasında bulunan Huri Cihan Sultan dizisi ile televizyona gelen Burcu Özberk, ikinci dizisi Güneşin Kızları ile gözeleri üstüne çekmişti. Sonrasında Afili Aşk isimli romantik komedi dizisiyle daha büyük bir hayran kitlesi kazandı. Sanatçı, tekrardan romantik komedi olan Aşk Mantık İntikam’la da kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşadı.

                Aşk Mantık İntikam’ın son yapmasından sonra televizyona son veren oyuncu şuan sosyal medya aracılığı ile sık sık fanlarıyla bir araya geliyor. Stilinde değişim yapmayı seven Burcu Özberk özellikle saç tasarımını sık sık değiştiriyor.Kahkül yapan güzel oyuncu yeni şeklini, ‘Yenilendim’ mesajıyla instagram hesabına gönderi olarak yayınladı. İnstagram’da 9.2 milyon takipçisi olan Burcu Özberk’in yeni saç tasarımını   hayranları tarafından çok beğenildi.

                Diğer oyuncular Selen Soyder ,Gökçe Bahadır,  ve Zeynep Tuğçe Bayat’da yeni saç tasarımını oyuncuya çok yakıştığını söyleyen yorumlar attılar.  Burcu Özberk’in paylaşımı fanlarından kısa sürede binlerce yorum ve beğeni topladı

                Fanlarının yeni rolünü beklediği Burcu Özberk, baş oyuncu olarak yer aldığı Rüyanda Görürsün isimli filmin setlerini arkada bıraktığımız aylarda sonlandırdı. Dijital platform Amazon Prime Video’nun birinci Türk yapımı olacak Rüyanda Görürsün’de sanatçıya başrolde Murat Boz yardım ediyor. Murat ve Burcu'nun hayranları filmin yayın tarihini iple çekiyorlar.

Editör: Emirhan DADAK