Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı! Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı!

Benzin ve motorine gelen zamların ardından fiyatların artacağına yönelik açıklamalar peş peşe yapıldı. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde benzin ve motorine fiyatlarının bu hafta zamlanacağına yönelik açıklamalar yapılırken alınan bilgiler neticesinde vatandaşlar ise özellikle benzin fiyatının zaten rekor seviyede olduğunu ifade ederek sürekli zam yapıldığını dile getirdi. Fakat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 işaret ederek benzin fiyatlarının normal seviyede ilerleyeceğini söyleyip çalışmaların tüm hız ile devam ettiğini belirtip bunun üzerine çalıştıklarını da ifade ederek vatandaşa müjdeyi verdi.

Benzin ve motorin fiyatlarında son perde

Alınan bilgiler neticesinde benzin ve motorin fiyatlarına geçen hafta indirim uygulanmasının ardından araç sahiplerinin sevineceğini üyeleri her ne kadar açıklamalar yapılsa da bunun ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarının eski seviyede ilerlediği ne dair açıklama yapıldı. Böylece vatandaşlar ise ilerleyen günlerde özellikle benzin fiyatının hangi seviyede ilerleyeceğini araştırırken aynı şekilde motorin fiyatlarının da ne kadar olacağını sorguluyor.

Editör: TE Bilisim