ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor! ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor!
Benzin ve motorin fiyatları merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde benzin ve motorine fiyatlarının yüzde 4 oranında düşeceğine dair açıklamalar da peş peşe geldi. Özellikle Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından bu savaştan ekonomik olarak benzin ve motorine fiyatları da etkilendi. Vatandaşlar ise benzin ve motorine fiyatlarının ne zaman normale döneceğini merak ederken alınan bilgiye göre sonunda beklenen açıklama yapıldı. Yapılan açıklama neticesinde alınan bilgilere göre benzin ve motorin fiyatlarının zamlı tarifeden çıkıldığı söyleniyor.

Benzin ve Motorin Normal Tarifeye Döndü

Son zamanlarda yapılan zam haberleri ile sürekli gündeme gelen benzin ve motorine fiyatları sonunda normal seviyeye döndü. Alınan bilgiler neticesinde bu hafta benzin ve motorin fiyatları normal seviyede ilerleyecek. Ayrıca bunun ile birlikte yüzde dört oranında yapılan indirim özellikle arabası olan vatandaşları etkiledi. Arabası olan vatandaşların da böylece hem yüzü gülecek hem de cebini rahatlayacak.
Editör: TE Bilisim