Ben bu cihana sığmazsam dizisi alınan bilgiler neticesinde gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile en çok izlenen projeler arasında yer alırken bunun ile birlikte dizinin birçok rakibini de geride bıraktığına dair açıklamalar peş peşe geldi. Bunun ile birlikte kimi ekran başındaki izleyiciler ise ben bu cihana sığmazsam isimli dizinin ardından birçok projenin final yapacağını ifade ederek dizinin çok kaliteli bir yapım olduğunu ifade etti. Oktay Kaynarca'nın hem yapımcılığını hem de oyunculuğunu üstlendi ben bu cihana sığmazsam gelirse Atv ekranlarının en çok izlenen projeleri arasında yer alırken ekran başındaki izleyiciler ise şimdiden diziyi heyecan ile bekliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazsam Heyecanı Başladı!

Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı! Yalı Çapkını Dizisi Adeta Olay Yarattı! Dizi Resmen Rakiplerini Sollamayı Başardı!

ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşan ben bu cihana sığmazsam isimli dizi özellikle Oktay Kaynarca'nın yapımcılığını yapması ve başrolünde yer alması tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ekran başındaki izleyiciler Atv'de yine çok başarılı bir projeye imza attırıp bütün yaz dizilerinin eleneceğini de ifade etti. Bunun ile birlikte Atv ekranların en çok izlenen projeler arasında yer almaya hazırlanan ben bu cihana sığmazsam dizisinin ardından ortaya atılacak olan reyting sonuçları da merak söz konusu oldu.

Editör: Fikret İMAMOĞLU