Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan! Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan!
Asgari ücrete dair ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelirken alınan bilgiler neticesinde vatandaşlar ise 2023 yılında geçerli olacak olan asgari ücretin yüzde kaç oranında artacağını merak ile bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunarak Asgari ücretin bu sene 2 defa artacağını ve özellikle Temmuz ayında asgari ücrete iyileştirdiklerinde hatırlatarak Aralık ayında yine tespit komisyonunun bir araya gelerek asgari ücrete dair bir karar alacaklarını dile getirdi. Bunun ile birlikte gözler asgari ücrete yapılacak olan iyileştirmeye çevrildi.

Asgari Ücrete Zam Haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücrete zam yapacaklarını dile getirerek özellikle Aralık ayında enflasyon oranının baz alınacağını ve Bu çerçevede Asgari ücretin daha da artacağını ifade ederek hiçbir vatandaşın enflasyon altında ezilmeyeceğini de söyledi. Enflasyon ile orantılı bir zam haberi yapılacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adeta asgari ücretli çalışanlı vatandaşlara da müjdeli haberi vermiş oldu. Bu açıklamalar ile birlikte gözler ise asgari ücrete yapılacak olan zamma çevrildi.
Editör: TE Bilisim