Asgari ücretin Aralık ayında ne kadar olacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde bu konu hakkında daha henüz net bir açıklama yapılmadı. Bunun ile birlikte kameraların karşısına geçen Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati asgari ücrete yönelik açıklamalarda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati Aralık ayına az bir süre kaldığını dile getirerek asgari ücret için Aralık ayını işaret etti. Bunun ile birlikte hiçbir vatandaşı mağdur etmeyeceklerine yönelik açıklamalarda bulunarak yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yinelediği gibi enflasyon hakkında konuşarak hiçbir vatandaşın enflasyon altında ezilmeyeceğini bir kere daha dile getirdi.

Asgari Ücrete Bir Zam Daha

Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı! Vakıfbank'tan Kaçırılmaması Gereken Kredi Fırsatı! Nakit Sıkıntısı Yaşayanlara 6 Ay Erteleme İmkanı!

Bilindiği üzere yılda bir defa zam yapılan asgari ücrete bu sene 2 defa zam yapıldı. Bunun ile birlikte vatandaşların gözleri her ne kadar Aralık ayına çevrilse de bu konu hakkında net bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmazken Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ise Aralık ayında vatandaşın rahat bir nefes alacağına vurgu yaptı. Bu açıklamalar ile birlikte vatandaşlar ise askeri ücretin ne kadar olacağını merak ile bekliyor.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU