Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları! Depremzedelere Özel Kredi Paketleri: Ziraat, VakıfBank Ve HalkBank'ın Koşulları!

Ekim ayının sonuna yaklaşılmasının ardından alınan bilgiler neticesinde asgari ücretle olan çalışanlar ise bu sene Asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken özellikle Aralık ayını merak ile bekliyor. Asgari ücret hakkında ortaya atılan rakamlar her ne kadar gündeme gelse de alınan bilgiler neticesinde piyasa kahinlerinden ise asgari ücrete dair açıklamalarda peş peşe gelirken vatandaşlar ise bu rakamın ne kadar olacağını merak ederken resmi bir açıklamayı da bekliyor.

Bunun ile birlikte ünlü Ekonomist İslam Memiş ise asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu. Altın fiyatları hakkında da konuşan İslam Memiş özellikle gram altın ve Çeyrek Altın fiyatlarının düştüğünü belirterek asgari ücrete dair açıklamada bulunup vatandaşları da adeta üzdü. Dolar kuruna göre tahmin yürüttüğünü belirten ünlü Ekonomist İslam Memiş Asgari ücretin 7.000 ya da 7500 TL olacağını belirtti. Asgari ücrete dair resmi bir açıklama yapılmaması ile birlikte geçtiğimiz günlerde kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise hiçbir vatandaşın 2023 yılında enflasyon altında ezilmeyeceğini de ifade etmişti.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU