Emeklilere Müjde! İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Tutarları Açıklandı! Emeklilere Müjde! İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Tutarları Açıklandı!

Ekim ayında Altın fiyatlarının düşüşe geçmesinin ardından alınan bilgiler neticesinde Altına yatırım yapan vatandaşlar ise altının hangisinde devam edeceğini merak ile bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde uzman ekonomistler Altın fiyatlarının Kasım ayında Zirve noktasına erişeceğini ifade etse de bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı yapılmaması da dikkatlerden kaçmadı.
 

Altın Fiyatlarında Yeni Dönem
 

Altının Zirve noktasına ulaşacağını söyleyen uzman ekonomistler özellikle gram altın fiyatının Kasım ayının sonlarına doğru artacağına ve aynı şekilde çeyrek altın fiyatının da 1500 TL'nin üzerinde seyredeceğini ifade ediyor. Son dönemde yapılan açıklamalar neticesinde Cumhuriyet altın fiyatı da her ne kadar değer kaybetse de alınan bilgiler neticesinde çeyrek altın fiyatı eski seviyesine ulaşacak. Altına yatırım yapan vatandaşların gözleri ise Altın fiyatlarının ne kadar olacağına çevrildi. Uzman ekonomistler tarafından açıklama yapılmasının ardından vatandaşlar ise Kasım ayının son haftasında Altın fiyatlarının %4 oranında artıp artmayacağını araştırıyor.